Chillaz Similaun dámská košile tmavě modrá

Značka: Chillaz

Košiláči pozor! Přichází nová generace košil. Vezměte si naši známou kvalitu trička a představte si dámskou košili z potištěné, super měkké a extrémně elastické tričkoviny. 

Varianta:
Dostupnost Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Kód: 103256-158XS
3 054 Kč –44 % 1 690 Kč
Chillaz Similaun dámská košile tmavě modrá
Značka: Chillaz
Chillaz Similaun dámská košile tmavě modrá
Akce
3 054 Kč –44 %
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Bezpečné balení
Pečlivě zabaleno
Vaše zboží je vždy pečlivě zabaleno.
Rychlé doručení
Rychlé doručení
Zboží k Vám dopravíme do 2 až 3 dnů.

Pohodlí při nošení je neuvěřitelné! Tenký materiál regulující klima z přírodního rakouského vlákna Modal (TENCEL ™), v kombinaci s tureckou bavlnou a elastanem (Lycra®), nejen zlepšuje ekologickou stopu, ale je také velmi příjemný na pokožce. Košile je vyrobena z 47,5% Modalu (TENCEL ™), 47,5 Bavlny a 5% Elasthanu.

 

Výhodou TENCEL ™ Modal na rozdíl od běžného modalu je, že výrobní proces TENCEL ™ Modal má přísné výrobní procesy a požadavky. TENCEL ™ Modalová vlákna jsou vyrobena z čistého březového dřeva z udržitelně obhospodařovaných lesů v Rakousku a okolních zemích. Původ běžného modalu se může lišit a produkt se může skládat z vláken z různých rostlin. Vlákna TENCEL ™ Modal jsou biologicky odbouratelná. Výrobní proces probíhá v uzavřeném okruhu, což umožňuje zachovat ekologický dopad co nejnižší.

Vlastnosti TENCEL ™ Modal: Tato vlákna jsou udržitelná a zachovávají si měkkost i po častém praní a sušení. Je prokázáno, že vlákna TENCEL ™ Modal jsou dvakrát měkčí než vlákna bavlny. Tento produkt se může pochlubit vysokou stálostí barev a intenzitou i po častém praní, je rostlinného původu a je to velmi prodyšný materiál, který je na pokožce úžasně lehký a vzdušný. Tento produkt reguluje odvod vlhkosti, takže se v létě budete cítit chladně a v suchu a v zimě krásně v teple.

Jak o oblečení z TENCEL ™ Modal pečovat:

Doporučujeme prát v pračce na teplotu max. 30 °C a raději nebělit. Oblečení je ideální nechat uschnout v poloze v leže nebo na ramínku, v případě potřeby žehlete na mírný stupeň z rubové strany, nesmí se chemicky čistit ani sušit v bubnové sušičce kvůli poškození přírodních vláken. Bělidlům se raději vyhněte obloukem.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské sportovní košile
Záruka: 2 roky
Druh zboží: Košile

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: